Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Головний підсумок минулого року

2023-01-05 11:10 Головна подія минулого року - з нами більше немає справжнього Короля Футболу Пеле. Того самого хто ...

Головна подія минулого року - з нами більше немає справжнього Короля Футболу Пеле. Того самого хто з молодого віку грав у футбол, а не робив бізнес на ньому. Подія дуже сумна, особливо хто бачив Короля на полі, але життя не безкінечне, навіть у відомих спортсменів. А разом з ним нема і того футболу, який колись англійці вигадали.

Сьогодні це бізнес, великий і дуже великій бізнес , а від справжнього футболу залишились лише спогади . Реклама, спонсори, гроші, багато гроші - ось сучасний футбол. Розумію, що не всі згодні з цім, але тоді подивиться на сяюче обличчя пана Інфантіно на похованнях Пеле. Цей пан навіть у такий сумний час не зміг приховати свого бажання зробити селфі разом з останніми хвилинами видатного футболіста на цій землі. Це дуже сумно, але , світ , дякуючи саме за таким панам, як Інфантино та його попередникам, перетворив футбол у щось дуже прибуткове та тільки зовнішні нагадуючи гру англійців. Саме тому ці володарі золотих м’ячів для мене особисто , навіть всі разом взяті, ніколи не досягнуть рівня Пеле, як футболіста, щоб про них не казали, а як бізнесмени вони перевершили не тільки самого Пеле , а багатьох видатних гравців минулого та деяких акул бізнесу. Останній чемпіонат світу у Катарі додавще быльше суму , бо я тепер не здивуюсь, якщо наступний фестиваль футболу буде проведено десь у Антарктиді та ще у нічний час. Пінгвини все побачать. Сьогодні гроші можуть все крім головного, футболістом можливо стати тільки несамовито тренуючись, бо його ціна у всяких трансфермаркетах вигадана або взята із довідника Стелі, та не має відношення до рівня самого гравця. Головне щоб призвище та обличчя футболіста приваблювало багатіїв та щоб вони не шкодували грошенят. Пам” ятаєте , як пани біля футболу не погодились на виступ Зеленського почути при відкритті чемпіонату , бо чому так сталось зрозуміло навіть далеким від футболу. Що тут поробиш, бо ці потвори біля футболу завжди більше всього полюбляють гроші, краще у папірцях з портретами американських президентів .Інше їх мало цікавить.

Як підсумок минулого року, справжня війна з росіянами. Вона була передбачена, бо розумні люди задовго до 2014 року мені казали, що нам доведеться воювати з рашкою, бо Україна для цієї країні більше ніж все. Це історія, ресурси людськи, земля квітуча, і футбол кращий теж. І вони не помилились, рашисти , як німці у 1941 ранком почали війну, а до минулого року окупували Крим, частину Донецької та Луганської областей.

А ще мені дуже зле, що деяки вболівальники мають нахабство щось розповідати про внутрішнього ворога в країні, по суті нічого не розуміючи у цьому. Зовнішній всім давно відомий, бо коли на голову починають падати ракети мізки починають швидко все розуміти. Навіть завзятим українофобам. Як блискавка. А внутрішній ворог це ще простіше, але не всі розуміють – це люди, що мають паспорти з тризубом, як справжні громадяни України, але їх мізки примусово русіфіковані і здається що назавжди. Тіло в Україні ,а все інше десь далеко, далеко...Бо якщо людина десь років 20 мешкає на Україні і мову не вивчила, історію не бажає знати, книжки українських авторів не читає, але високого рівня про себе , як справжнього українця, то щось у лісі точно здохло. Також щось про совок висловлюватись, на своїй шкірі не відчувши що це таке. Це дуже нагадує старі перли : Я Пастернака не читав , але засуджую! Про совок я бажаю розмовляти тільки з особами, яким довелось на собі відчути що це таке, а не з школярами або підлітками, яки чули про такий період.

Тому заклики до об’єднання країни на основі футболу пустопорожні балачки. Як можна об“єднатися з людиною, яка не розуміє фундаментального устрою країни , не розуміє, що це може бути тільки на релігійній основі ( для справжніх вірян) або на політичних засадах. Іншого не існує. Особиста думка- це факти, події та роздуми, пропущені через себе, а не повторювання інших. 2014 рік це зробив, всі друзі, знайомі та родичи були розділени на дві частині, ті, хто за Україну і ті, хто проти. Навіть деякі родини постраждали і примирення неможливо .Ніякий футбол не спроможний об”єднати людей з різними політичними поглядами, бо він гра і не більше. Навіть сьогодні інтереси грошові не повернуть повагу українців, наприклад, до Газпрому російського, бо він один з спонсорів війни, а світова та європейська футбольна влада не бажає це зрозуміти. Що тоді казати про звичайних вболівальників...на кону життя, існування України та її незалежність.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.01.2023, 11:10
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть