Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В захист Лукаша Теодорчика

2016-03-08 17:15 За останній час довелося почути дуже багато критики в адресу польського форварда "Динамо" Лукаша Теодорчкика. Навіть ...

За останній час довелося почути дуже багато критики в адресу польського форварда "Динамо" Лукаша Теодорчкика. Навіть вже почалися лунати призиви повернути Артема Кравця. Погоджуся тільки з тим, що Тео може і повинен грати набагато краще. Він має дуже великий потенціал, але потрібно, насамперед, тренерам вміти використовувати таланти Лукаша.

Годі вимагати від Теодорчика яскравих фінтів, чи інших неординарних моментів. Теодорчик –це центрфорвард, який максимально заточений на завершення прострілів, навісів, боротьбу в штафному майданчику. Іншими словами, йому просто необхідна підтримка півзахисту, потрібні передачі, потрібні асисти, сам обіграти всіх він точно не зможе.

В цьому полягає і контраст з Мораєсом, який вміє сам собі створювати моменти, завдяки великій індивідуальній майстерності, але це тільки вдається з слабими суперника. Наприклад, в київському матчі проти "Порту" та "Шахтаря" Мораєс взагалі був відрізаний від півзахисту.

На превеликий жаль, в "Динамо" зараз з цим проблеми. Від центральних півзахисників вже ніхто, нічого давно не чекає. Вони самі підключаються другим темпом до атаки та намагаються завершити флангові передачі. А про асисти з центральної зони – вже всі забули. В такий момент згадується Шав’єр, який свого часу був зовсім поряд. Але такий футбол зараз в Динамо.

З переходом Ленса в "Динамо" майже провис один фланг. Дерліс, якщо грає, так грає сам по собі, не звертаючи ніякої уваги на партнерів. Єдине, що залишилося, так це вміння Ярмоленка зробити гарну подачу чи простріл. Думаю, що цього дуже мало.

Якщо не помиляюся, так в матчі проти "МС" за перший тайм поляк отримав тільки одну передачу. Коли Дерліс обікрав Компані і вивів Тео на ударну позицію.

В такому разі, Теодорчик змушений шукати свої шанси по всьому полі, виконуючи величезний об’єм бігової роботи та сподіватися на стандарти. Це не зовсім його гра, і вимагати особливої ефективності не варто.

В матчі з "Дніпром" вселив певну надію, незважаючи на два нереалізовані моменти. Дуже хочеться подивитися на гру Тео, коли він зіграє матчі 5 підряд в чемпіонаті. Впевнений, що тоді ми всі побачимо зовсім іншого гравця, який впевнений в своїх силах.

Лукаш Теодорчки має талант, має велике бажання, дуже хочеться вірити, що він зможе реалізуватися саме в "Динамо", а не в якомусь німецькому клубі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.03.2016, 17:15
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Брест 0 : 3 Закончился
Чемпионат Италии Салернитана Верона - : - 20 мая 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть