Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трохи про Евертон Выбор редакции

2015-03-06 16:06 Нижче хочу навести до уваги колег по ресурсу наступну інформацію і буду вдячний за висловлення думки. ...

Нижче хочу навести до уваги колег по ресурсу наступну інформацію і буду вдячний за висловлення думки.

Огляд місцевих і національних ЗМІ, які не обов’язково відображають позицію Евертона.


Філ Ягелка розказав Daily Mail, що гравці мають взяти на себе відповідальність за свою погану форму і покращити її з метою здобуття більше очок і підняття вверх у таблиці АПЛ.

В газеті Liverpool Echo появилося інтерв’ю Даррена Гібсона, де він наголосив, що «Сині» повинні використати вільні вихідні для того, щоб забути старі образи і пробачити їх один одному (забути минулі невдачі) і розпочати все з початку. Півзахисник сказав, що ця перерва має піти на користь «Ірискам», щоб підготуватися до «великого» тижня з домашніми матчами з Динамо Київ і матчем з Ньюкасл Юнайтед. (саме великого!!!)

Крім того, газета наводить репортаж про матч U-21 між Евертоном і Сандерлендом.

У числі за четвер газета зазначає, що в попередньому матчі команда Роберто Мартінеса виглядала не достатньо добре, і що наступний матч з Ньюкаслом стане «найбільшою грою» клубу в Прем’єр-лізі. У післяматчевому коментарі Роберто Мартінес сказав, що команда у наступних матчах «віддасть життя» для досягнення 30-очкового багажу в наступних матчах АПЛ (хочуть здобути 10 перемог!!!)

Daily Telegraph і Daily Mail коротко зауважують, що матч-відповідь «Іриски» проведуть у Києві на НСК Олімпійський, і тільки частина стадіону буде закрита для глядачів як покарання за «жорстокість натовпу» у попередньому матчі ЛЄ.

З цього можна зробити короткий висновок, що за тиждень до першого матчу ЛЄ в Ліверпулі не спостерігається ніякого ажіотажу щодо наступного матчу з київським Динамо. Для них Прем’єр ліга понад усе.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.03.2015, 16:06
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть