Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Леоненко: "Ребров максимально ускладнює гру "Динамо"

2014-12-23 19:19 Колишній форвард київського "Динамо" Віктор Леоненко проаналізував виступ лідера чемпіонату України та оцінив роботу його тренера ... Леоненко: "Ребров максимально ускладнює гру "Динамо"

Колишній форвард київського "Динамо" Віктор Леоненко проаналізував виступ лідера чемпіонату України та оцінив роботу його тренера Сергія Реброва.

"Результат "Динамо" — однозначний успіх, - каже експерт. - Але щодо гри команди цього сказати не можу. Ребров її максимально ускладнює. Намагається грати в "Барселону" — по три години готувати атаку, контролювати м'яч.

Сергій працює головним тренером півроку. За цей час повністю прищепити той стиль гри, який він задумав, складний, підкреслюю, стиль, абсолютно нереально. Тому оцінювати роботу Сергія зараз просто не час. Компліменти він заслужив. Я вітаю Реброва з лідерством у чемпіонаті і бажаю йому подальших успіхів.

Але треба пам'ятати: "Динамо" вибилося нагору, тому що інші стали слабші — раз. Вважаю, що "Металіст" сезону 2012/13 сильніший за нинішнє "Динамо". Два — за часів тренерства Блохіна команда так провалилася, що нинішні результати уболівальники стали переоцінювати.

Це моя точка зору. Якщо у "Динамо" з нею не згодні, то достатньо просто про це сказати і не розповідати — хороший експерт Леоненко чи поганий. Не вдавати з себе ображених. Футбольний світ не крутиться навколо "Динамо".

Віктор Євгенович вважає Андрія Ярмоленка найкращим гравцем чемпіонату України.

"Без проблем можу це визнати. Але Андрію треба рости. Показувати клас проти топ-суперників, якщо у нас його позиціонують як зірку. Приймати м'яч не стоячи, а в русі. Робити більше флангових передач".

http://gazeta.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.12.2014, 19:19
23.12.2014, 19:19
195817 0
sergakk
Автор:
(sergakk)
Статус:
Наставник (2439 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть