Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нас просто зплавили????????

2016-04-06 19:31 Як завжди,зроблю аналіз цього поєдинку,хоча і не хотілося цього робити,бо від такої "гри" улюбленої команди блювати ...

Як завжди,зроблю аналіз цього поєдинку,хоча і не хотілося цього робити,бо від такої "гри" улюбленої команди блювати хотілося. Прочитавши склад ДК на гру,склалося враження(а після гри воно підсилилося),що ДК вирішило просто здати гру-ви нам програєте в ЧУ,а ми вам півфінал кубку.Бо навіть малодосвідчений тренер любої областної першості,зігравши внічию першу гру кубка,на другу гру виставить основний склад,а резерв буде випускати під кінець гри і то при умові виграшу матчу.

Резервісти надій не виправдали- рибка закинув мяча собі у ворота,решта петровичів просто прогулювалися пішки практично усю гру.Соромно було дивитися на гру ДК! І після таких матчів ще хтось буде дивуватися,-чому не ходять в Києві на ДК??? Я б теж не ходив,бо немає на що і на кого дивитися. Просто ГАНЬБА!!! Ребров,якщо зрозумів би свою помилку із складом,то випустив би Ярмоленка відразу на другий тайм. Але він підозріло цього не зробив,хоча й козі було зрозуміло,що Яковенко не для ДК .Захист в тому складі був прохідним двором навіть для Александрії.Обуренню людей немає меж!!! За такі гроші так грати??? Та землю треба було гризти! Про суддів окрема розмова.Такі "арбітри" як дердо,вакс та ще кілька-вже давно заслужили на пожиттєву дискваліфікацію.Але в поразці винен в першу чергу сам Ребров з компанією,гравці,які безвідповідально поставилися до своєї роботи.Такого футболу нам не потрібно! Нам,вболівальникам ДК,не потрібно ,щоб нас цькували і насміхалися з нас прихильники інших команд,особливо донецьких... Невже "нас просто зплавили"???

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.04.2016, 19:31
06.04.2016, 19:31
235184 1 Che_Gevara
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3266 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть