Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Микола Несенюк: «Московські біженці»

2022-04-19 20:47 Відомий футбольний журналіст Микола Несенюк залишив у Facebook черговий допис про терористичну війну рашистської федерації проти ... Микола Несенюк: «Московські біженці»

Відомий футбольний журналіст Микола Несенюк залишив у Facebook черговий допис про терористичну війну рашистської федерації проти України.

Микола Несенюк (фото: facebook.com)

Це має статися і ми маємо це побачити по телевізору у себе вдома. Побачити репортажі неупереджених та об’єктивних іноземних кореспондентів про паніку на московських вокзалах, про заповнені вщерть потяги, що відправляються у напрямку Уралу та Сибіру під завивання сирен повітряної тривоги. Щоб після смачної вечері у мирному та надійно захищеному Києві увімкнути новини із повідомленнями про мільйони біженців із Москви та інших міст та сіл ворожої країни, які прагнуть якнайшвидше опинитися якомога діл на схід. Про те, як вони просять «чучмеків» прихистити їх у нейтральному Таджикстані, як благають їх проявити до них людяність і турботу. А потім перемкнути канал на футбол чи популярний американський серіал. І вже перед самим сном ще раз увімкнути новини, де розповідатимуть по мешканців російських міст, що піднімають український прапор і виходять назустріч частинам Збройних сил України, вітаючи їх як визволителів від «путінського режиму». Як у перших рядах розштовхують один одного ті, хто ще пару місяців тому публічно закликали знищувати «бендеравцев». Чути як вони говорять українською, яку завжди знали і любили як рідну! А зранку, перед сніданком зробити звук тихше, під час чергового повідомлення про ще один референдум у ще одній російській області, на якому було одностайно підтримано засудження «злочинів путінізму» та висловлене прохання приєднати цю область до України. Вже на роботі почути про збирання гуманітарної допомоги російським біженцям, оголошене Північною Кореєю, Кубою, Еритреєю та Вірменією… І так щодня…

Цього поки що немає, але так має бути! Населення росії має пережити те ж саме, що переживаємо ми з першого дня війни. І отримати замість співчуття, презирство і осуд усього світу. Так, їх, звісно, нагодують і десь прилаштують. Але не висловлять жодного співчуття. Проплачені мітинги на їхню підтримку, які спробують організувати по світових столицях, збиратимуть лише купку обдурених бовдурів. І це буде тому, що і тоді вони постійно брехатимуть, як брешуть сьогодні, брехали вчора, позавчора і сотні років до того. А потім їх таки пожаліють, як жаліють врешті тих що ходять по вагонам і розповідають що «ми нє мєстниє». Тому що завжди найдуться такі, хто буде милосердним навіть до відвертих шахраїв. А потім…

Що буде потім думати ще зарано. У нас нині інші турботи, нам ще треба відбитися від ворогів і вигнати їх з нашої землі. Після чого вони вже побіжать самі. А ми просто за цим спостерігатимемо. Звісно, можна буде і не дивитись. Та це навряд — охочих дивитись що там у Москві серед нас і тоді менше не стане.

Микола НЕСЕНЮК

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть