Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна України - Збірна Фінляндії. Перемога !

2016-11-13 20:00 Доброго ранку, друзі ! Бо ранок дійсно добрий ;) Перемога здобута. Три очки узяті. І атмосфера ...

Доброго ранку, друзі !

Бо ранок дійсно добрий ;) Перемога здобута. Три очки узяті. І атмосфера була просто шикарною. Не дарма ФФУ вибрала Одесу. Бо учора ще й погода сприяла футболу. +10° і майже без вітру.

Доки їхав у потязі, вирішив написати кількі слів :)

Як я і казав, учора на матчі була присутня уся Україна.

Бачив вболівальників зі Львова, Вінниці, Луцька, Тернополя, Хмельницького, Рівного, Києва безперечно, Чернігова, Вінниці, самої Одеси та області (що не є дивиною), Херсона, Миколаєва, Ковеля, Скадовська, Харкова, Луганська безперечно. Це я перерахував ті міста, прапори з назвами яких, висіли на стадіоні ;)

Приблизно за 5 годин до матчу, уся Одеса бу заполонена вболювальниками. Найбільша їхня концентрація була біля пам'ятника Дюка. Хтось приїхав подивитися не тільки футбол, а і на море подивитися ;) А за 3 години до матчу почався двіжняк біля самого стадіону. Квитків на той момент було не дуже й багато. Залишилася в основному ВІП-квитки.

Приблизно о 19:30, я з товаришами був біля центрального входу стадіону "Чорноморець". Чекав на приїзд команди. Коли під'їхав автобус, і почали виходити гравці, то першим вийшов Андрій Миколайович, який зірвав багато овацій. Не меньше овацій зірвали Коноплянка, Ярмоленко, капітан Ротань та звісно Роман Зозуля. А Зозулька потролив натовп, коли вийшов з автобусу і почався перераховувати, скільки тут вболівальників зібралося ;)

Дивився футбол разом з Вадимом з Хмельницького, який відомий на сайті під ніком "Chernysh" та Валерієм Думанським, відомому на сайті, як "Valerik". Зайшли ми десь за 1,5 години до матча на стадіон. І я все думав, наскільки заповниться стадіон ? Бо у касах усе було продано, але це не означало, що часитина квитків не опинилася у перекупів. І десь за 10 хвилин до початку матчу ставало ясно, що аншлаг таки буде.

І ось о 21:40 команди починають виходити на поле. Вболівальники скаженіють. Пролунав Гімн Фіняндії. Звучать аплодисменти. І тут диктор з Києва (який працює на усіх домашніх матчах Динамо) оголошує "А зараз лунає Гімн України". Вболівальники підіймають жовто-блакитні флайери і починають співати Державний Гімн. У цей момент я пишаюся, що я - українець. Співали Гімн одесити набагато краще, ніж у попередньому матчі з Кіпром. А цей перформенс з жовто-блакитних флайерів просто бомба.

Андрій Миколайович не здивував складом. Знову вийшли ті самі гравці, що і у попередньому матчі. Хоча я хотів у старті б бачити досвідченого Ротаня замість невпевненого розпіареного Коваленка. Ротань міг зі старту б налогодити центр півзахисту. Також замість Кучера, я чекав побачити Ордеця. Хоча навряд Ордець б краще зіграв. Також Сидорчука можна було поставити замість Стьопи. Усе ішні позиції були прогнозовані.

Почали наші дуже добре. Десь 10-15 хвилин нічого не давали робити фінам. Старалися Кравець, Коно та Ярмола. І ось на початку матчу Кравець міг таки забити. Але клята стійка завадила це зробити. А тим часом на стадіоні ультрас затягували "Слава Україні !"  та "Червона Рута". Фіни то особливо сильно активності не показували. Якщо і показували, то це ми дозволяли їм робити. А точніше Кучер і Ярік. Гол звичайно вийшов просто цукерочка. В один дотик зіграли: Степаненко - Соболь - Коваленко - Коно, і прискорення Євгена з наступним пасом на Кравця. Ось так би з хорватами. А після голу наші хотіли другий запхати. Але нарвалися на контру. Фіни нас дивом пробачили.

Найактивнішими були все ті ж Кравець, Коно та Ярмола. Коваленко і Зінченко взагалі були ніяки. Коваленко не зрозуміло за яку позицію відповідав. Зінченко ? А у Зінченко завищена самооцінка, як виявилося. Підбіг до суддів. Почав роз'яснювати, коли треба суддя свистіти. Хоча поруч стояли досвідчені партнери. Нащо він поліз ? Показати, яка він зірка ? До зірки ще далеко. 

Окрема тема суддя. За арбітром я уважно слідкував з трибун. Він приймав такі рішення, що я і колеги, які сиділи поруч просто не розуміли. Окремим чином (принаймі так бачилося з трибун) суддя посадив на свисток Збірну Україну. На 4-й хвилини збили грубо Коваленко. Там повинен бути штрафний і жовта. Але суддя не побачив нічого і пішла атака у до наших воріт.

І у Кравця не витримали нерви, коли він грубо зрубав фіна. Це він за Коваленко помстився. І оримав дурну жовту, як і Зінченко. Для чого він це зробив ?

У другому таймі ми грали по рахунку. Головною ціллю було забити другий гол, і заспокоїти гру. Але наші десь у підсвідомості почали грати на утримання. Андрій Миколайович теж не зрозумів, чому ми другий тайм ми зіграли гірше, ніж перший ?!

Хоч би як я не любив Яріка, але він добре учора зіграв. Просто шикарні діагоналі на Коно, Ярмолу і Кравця. А ось що робив Кучер учора на полі - незрозуміло. Якщо Шєвкем не бачить, що Кучер не тягнить, то чому Ріанчо та Тасотті не підкажуть ? Або і вони не розуміють, що Кучеру вже важко бігати ?!

Соболь хоч і намагався допомагати Коно, але не розумів він його. Шева увесь матч підказував Соболю на його помилки. Соболь чомусь хотів відразу закидувати на Коно на 50 метрів, але фізично Коноплянка не встигав на ці паси. А ось правий фланг - інша справа. Бутко та Ярмола - чудовий дует. Вони чудово взаємодіють між собою. То Ярмола забрасував на Бутко, то Бутко на Ярмолу.

Степененко у центрі не вразив. Я б Сидорчука у старті поставив би замічть Тараса.

Коно та Ярмола - одні з кращіх. А ось хто найкращим був, то це Кравець. Він не тільки грав у нападі, а і відробляв у захисті.

Мене ще приємно здивував один епізод у другому таймі. Коли фіни збиралися подавати кутовий, на ближній штанзі стояв Ярмола, на дальній - Коно, а форварда фінів крив Кравець.

Коно нарешті зіграв майже так, як ми від нього чекаємо.

Кого, кого, так це Кравця не вистачало на ЄВРО. Людина забиває у трьох матчах поспіль. Але людина виявилася не потрібною на ЄВРО.

І у другому таймі багатьом не сподобалося у  постійна гра від нашого захиста через Пятова. Хоча інших варіантів у захисту не було. Попереду були усі перекриті.

Ротань пізно увійшов у гру. Циганков сподобався. Відразу, на першій хвилині свого перебування, заробив кутовий. А ось Шахов знов пізно у гру увійшов.

Починаючі з 80-ої хвилини, варто було викликати пожежників. Справжні пожежі почалися біля наших воріт. Це просто якийсь фарт, коли фінів з кількох метрів не влучив у ворота Пятова. А перед цим то був забійний момент від Коно.

Добре, що добре скінчилося. Свято футболу в Одесі відбулося. Атмосфера незабутня. А шо було на вулицях Одеси після матчу, ви усі можете тільки уявити. Мінімум до 3-ої години ранку продовжувалося святкування :))) Особливо вночі співали популярне "лалалалала" :)

Покидав я сьогодні Одесу з виконаною місією. Перемога здобута. Аншлаг влаштований. Підтримка забезпечена.

Тепер наступний офіційний матч, Збірна зіграє через аж за 10 місяців. У вересні проти Туреччини у Києві. Чи буду я на цьому матчі - питання риторичне.

Приємно було знов опинитися серед патріотів та однодумців.

Вельме вдячний тобі, Одесо ! Приємно було знов сюди повернутися !

Слава Україні !

З повагою, Володимир (десь у полях Київщини).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.11.2016, 20:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть