Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Зоря. Час показувати гру. Выбор редакции

2018-03-02 20:53 Найближчий матч самий важливий. Особливо якщо це стосується такого принципового суперника, як Зоря. Особливо після осінніх ... Динамо Зоря. Час показувати гру.

Найближчий матч самий важливий. Особливо якщо це стосується такого принципового суперника, як Зоря. Особливо після осінніх 4:4. Які б емоції кожен з нас не відчував, але сам по собі матч був наповнений драматургією, емоціями, боротьбою і надзвичайно захоплюючим сюжетом. Побільше б таких матчів в нашому чемпіонаті і рейтинги б підіймались суттєво.

Та й на стадіони ходило б людей побільше. Що на сьогодні уявляє з себе наш суперник? Які зміни відбулись за зиму? Чи якісний футбол демонструє команда? До чого на треба готуватись? І як цю команду перемогти?
Ми всі знаємо, що Юрій Вернідуб давно в команді. Він вміє будувати команди, які налаштовуються на важливі матчі. Його команди завжди організовані, сильні тактично. Зоря має на сьогодні досить непоганий вибір гравців. Здебільшого це достатньо молоді гравці. Можна навіть сказати, що це юна команда із середнім віком гравців на полі 23 роки. На воротах стоїть головна молода зірка воротарська України Андрій Лунін. Захист складається із справжнього ветерана Чечера і достатньо молодого, однак вже достатньо досвідченого Сватка. Фланги захисту віддані на відкую 21-но річному Тимчику і 20-ти річному Чеберко. В центра поля достатньо широкий вибір гравців. Та все ж є основна четвірка гравців на два місця. Харатін, Андрієвський, Гордієнко і Сілас. І саме Вернідуб вирішує як йому тасувати цю четвірку. Фланги атаки віддані на відкуп Громову і Караваєву. Безумовно гравцям, які створюють швидкість, агресію. Бо саме через фланги будує свою гру Зоря. В центрі нападу грає потужний Юрі і легкий Фаупала. Чи залишить на Динамо Зоря структуру 4-4-2? Чи буде вона змінена на 4-5-1? Я можу припустити, що варіант із більш насиченим центром півзахисту може бути.

Зоря дійсно показала надійну гру в обороні. Два сухаря у перших матчах сезону. І за цифрами на табло переконливі перемоги. Та Зоря не показала видовищного футболу. А у матчі із Ворсклою зуміла забити лише після того, як полтавчани залишились у меншості. До того моменту гра була без моментів, без ударів. Це була одна тактична боротьба. Та після вилучення гравці знайшли в собі резерви додати в швидкості і агресії. Безумовно головна напруга йде від найкращого гравця цієї команди, від Караваєва. Саме тому для Динамо важливо знайти підхід і не дати розгорнутись швидким контрам суперника. На матч із нами Зорю чекають зміни. Бо вони втратили основного гравця, В’ячеслава Чечера. Без нього доведеться перебудовувати лінію оборони. По суті буде грати не зіграна пара. Можливо, що опустять на позицію Чечера Гордієнко або Харатіна. Та восени такі експерименти були невдалими. Саме тому очікую дебют марокканського новачка Ель-Боуаззаті. Гравець молодий, не зіграний і саме це може зруйнувати влагоджену роботу в обороні Зорі. Не зможуть зіграти і два орендованих гравця у Динамо Тимчик і Андрієвський. Скоріше за все не зможуть. Як це вплине на гру команди? Це ми побачимо на полі. Як і особисто мене дивує те, що профільний опорнік Чеберко грає зліва в захисті. Гравець молодий, швидко вчиться. Однак профіль – профіль.

Динамо зараз знаходиться під шаленою критикою. Це роблять всі. Особливо після гри з Вересом. Де ми втратили одразу 3 гравців. Правда двом втратам з трьох особисто я радий, бо не вважаю Бурду і Ротаня гравцями для першої команди. Втрата Кадара суттєва. Ми також, як і суперник, втратили основного гравця захисту, який суттєво додав за останній рік. Та повернеться Хачеріді, а Шабанов нарешті отримає можливість зіграти за основу Динамо. Цей матч дійсно буде після тижневого відпочинку. І це після 4 матчів за 10 днів. Для Динамо це ковток свіжого повітря. По суті всі гравці основи, окрім угорця, готові грати. Без Мбокані ми граємо давно і його відсутність вже нікого не дивує. Хоча… може станеться сюрприз і він з’явиться. Це буде боротьба із сильним конкурентом, та підготовка до матчу із Лацио. Цікаво подивитись за змінами, за готовністю команди. І взагалі нас чекає сильна гра. Заради такого футболу можна і на стадіон піти. Підтримати свою команду.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.03.2018, 20:53
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть