Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що це було???

2024-06-17 18:35 Що це було??? І справді,що??? Нас запевняли по всіх ЗМІ всі тренери,експерти футбольні та диванні,що саме ...

Що це було??? І справді,що??? Нас запевняли по всіх ЗМІ всі тренери,експерти футбольні та диванні,що саме ми повинні були вигравати з таким рахунком,а не румуни! А тепер ,швидше за все, поїдемо додому!!! У мене особисто склалося враження,що я дивився гру київського Динамо під керівництвом Луческу,-пішки та ще раз пішки,поперек та поперек поля, відкидка воротареві і привіз голу у свої ворота!

Скільки подібних голів пропустило ДК з такою тактикою!!! Добре,що Луческу вже не в ДК! Шовковський молодець ,що почав викорчовувати цю недолугу тактику отого "містера"! У футбол грають на швидкостях,а так,як грали наші,-грають ветерани футболу на заробітках по селах та райцентрах за "поляну" та пару гривень! 1)Чому Ребров не награвав у збірній швидкісну гру, маючи в складі швидких гравців??? 2) Що роблять у збірній такі "гравці",як Матвієнко,Конопля,Бондар,Зубков,- через яких було пропущено вже не один гол у збірній??? 3) Чому тренер робить такі пізні заміни??? 4) Реброву залишається віддати Ротаню 4-5 гравців на Олімпіаду,щоб не просрати все підряд у футболі,-що в нас найкраще виходить!.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2024, 18:35
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3270 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Евро-2024 Словакия Румыния 0 : 0   26 июня 19:00
Чехия Турция - : - 26 июня 22:00
Грузия Португалия - : - 26 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть