Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хитрий лис Луческу

2016-04-24 19:05 Луческу – дуже хитрий та підступний тренер, який завжди думає на крок по переду. На виграш ...

Луческу – дуже хитрий та підступний тренер, який завжди думає на крок по переду. На виграш в Одесі -позбавив «Шахтар» надій на чемпіонство. Тепер матч «Шахтар» – «Динамо» не вартує нічого. Тільки імідж. Луческу може вільно ставити дубль, та готуватися до матчу проти «Севільї». За поразку в матчі, який нічого не вирішував, йому точно ніхто не скаже кривого слова.

В такому разі, перемога для «Динамо» матиме не повний присмак. Основа «Шахтаря» залишається не переможною для «Динамо».

Також Луческу дуже заплутав наставника «Севільї» Унаї Емері, який дуже любить розбирати кожну команду. В Одесі «Шахтар» не міг пробити кількісну оборону гостей. Напевно, після побаченого є велика спокуса для «Севільї» зіграти, як раз від оборони швидко виходячи в атаку. Складається таке враження, що Луческу цього і хоче.

Підтвердженням такій думці вистачає. Насамперед, невдалий тролінг на рахунок того, що «Динамо» начебто стимулювало «Чорноморець». Клімов ніколи не приховував своєї дружби з Ринатом Ахметовим тай симпатії до «Шахтаря» в нього завжди були. Наприклад, коли він радів голу в ворота «Чорноморця»в матчі за Супер кубок з «Шахтарем». Я не думаю, що в «Динамо» наскільки сумніваються в своїй команді, щоб сумніватися над домашньою перемогою над «Ворсклою» та майже мертвим «Металістом». Де картки лідерам «Шахтаря» в матчі проти Одеси? Всі провідні гравці залишилися сухими. Зазвичай, в першого здають нерви в капітана Срни, якщо щось йде не так. Або гра Бернарда та Дентіньо. Зазвичай, якщо є проблеми Луческу їх знімає першими, а тут вони грали весь матч. Бернард почав ходити по полю вже на початку дургого тайму.

Ну, це все проблеми та пріорітети «»Шахтаря» до яких «Динамо» немає ніякого діла. Ми – чемпіони, насамперед, завдяки великій волі та бажанні знову одягти золоті нагороди. Дуже сподіваюся, що це підтвердиться в очній грі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.04.2016, 19:05
24.04.2016, 19:05
237021 4 olegoo, ablack, Aratt, Bonik
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Германии Унион Фрайбург 0 : 0   18 мая 16:30
Чемпионат Италии Лечче Аталанта - : - 18 мая 19:00
Торино Милан - : - 18 мая 21:45
Чемпионат Испании Алавес Хетафе - : - 18 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть