Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перед Євро

2016-06-10 11:09 Завтра розпочинається Євро. В мене немає такого настрою, що мовляв все кохана, прощай на місяць, після ...

Завтра розпочинається Євро. В мене немає такого настрою, що мовляв все кохана, прощай на місяць, після ЧЄ зустрінемося. Навпаки, відчувається певна прохолода. Є бажання подивитися багато якісного футболу, але не впевнений, що така можливість буде. Скоріше вона буде, але ближче до плей –офф.

Від збірної України не знаю чого чекати.

Думаю, що нас чекає серйозне розчарування. Тренер залишає свою посаду, ряд гравців після Євро теж завершують з збірною. Ряд молодих тільки починає свій шлях. На талантах Ярмоленка, Коноплянки та Хачеріді ми далеко не заїдемо(програємо, але не сильно німцям, вимучемо мінімальну перемогу над Північною Ірландією, та зіграємо в нічию з поляками). Максимуму – плей –офф.

Є таке очікування, що чемпіоном Європи буде хтось не і з групи фаворитів. Наприклад, Бельгія, або Австрія. А так, коло фаворитів доволі просте: господарі змагань французи, чемпіони Світу німці та іспанці, які до цього вигравали все підряд. Від французів не відомо чого чекати. По товарняках вони не складають враження чемпіонської команди. Проблем вистачає. Німеччина провела дуже на однозначний відбір, в товариських матчах перед турніром показала, що не все так добре в команді Льва. Іспанія дуже втомлена.Для будь –якої збірної 3 команди в фіналах єврокубків доволі забагато. І це без Барселони. До того ж, Дель Боске залишає команду.

Думаю,що на сенсації здатрні Туреччина, Польща, можливо навіть Ісландія. Нашуміти в плей -офф вони зможуть, але без реальних шансів дійсти навіть до пів фіналу.

Чекаю на ряд провалів. Насамперед, це стосується улюбленою Італії. Конте вже оголосив, що залишає команду, ряд травм ключових гравців + дуже слабке покоління . З цього не варто чекати чогось хорошого. Не здивуюся, якщо та ж Іспанія провалиться.

Обіцяю, що збірну Росії дивитися не буду. Вона мені просто не цікава. Ніколи не вболівав проти. Байдуже, чи вони виграють Євро, чи не вийдуть з групи. Не хочу навіть про це думати.

А так, на нас чекає дуже і дуже багато матчів, які взагалі нікому не потрібні. Наприклад, Україні – Північна Ірландія, чи Румунія –Албанія. Це матчі відбору, не більше. Рівень гри в таких матчах – дуже низький. І таких матчів, на жаль, дуже багато. Не думаю, що в Франції вони можуть бути комусь цікаві, окрім вболівальників цих збірних.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.06.2016, 11:09
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть