Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Премія: сталінська-ленінська-путінська. Готовий перший лауреат

2015-07-28 17:33 Російський президент Володимир Путін вважає, що президент ФІФА Зепп Блаттер заслуговує Нобелівської премії за свою видатну ...

Російський президент Володимир Путін вважає, що президент ФІФА Зепп Блаттер заслуговує Нобелівської премії за свою видатну діяльність. У ситуації, коли Блаттер подав у відставку, такий комплімент виглядає вельми сумнівним. Тим більше, що Путін не уточнив, яку саме премію необхідно вручити Блаттеру. Можливо, з хімії - за відкриття в ФІФА законів зникнення корупційних грошей на рахунках чиновників?

Або з фізики - за вміння спростовувати всі закони і теорії за допомогою невеликого банківського переказу? Або з літератури - за всю ту брехню, яку нагромадив Блаттер, щоб виправдати себе і своїх співробітників. З усіх цих заяв вийде видатна казка!

Але, напевно, Путін мав на увазі єдину премію, яка цікавить авторитарних правителів - Нобелівську премію миру. З погляду Путіна, вона повинна вручатися людям, які допомагають поліпшенню репутації тих, на кому клейма вже ніде ставити. І в цьому сенсі Блаттер зі своїм чемпіонатом світу з футболу в Росії премію дійсно заслужив. Але не Нобелівську - Путінську.

Пора вже в Росії задуматися про створення власної премії. Премії, якою відзначалися б заслуги тих, хто подобається Путіну і його оточенню, але не сприймається світом з належною повагою. Адже в Радянському Союзі така премія була - міжнародна Сталінська, а потім Ленінська премія "За зміцнення миру між народами". Чудова нагорода, скажу я вам. І навіщо тільки скасували?

Якби не ця помилка, лауреатом міжнародної Путінської премії "За корупцію, брехню і війну" Зепп Блаттер міг стати б вже завтра. А ще можна було б удостоїти нагороди Сільвіо Берлусконі. А ще - Герхарда Шредера. А ще - французьких депутатів, які відправилися в окупований Крим в кращих традиціях колабораціоністського режиму Петена. А ще - Марін Ле Пен. І колишнього міністра фінансів Греції Варуфакіса - за те, що намагався знищити економіку власної країни і подарувати її Росії. Багато кого можна нагородити!

Це була б чудова нагорода - просто тому, що не потрібно було б сумніватися, хто є хто. Підпис Путіна під указом і горде звання лауреата міжнародної Путінській премії дало б людям, які себе поважають і зберігають честь і гідність, можливість не подавати руки тим, хто цю гідність втратив.

А путінську симпатію - отримав.

Віталій Портников, http://espreso.tv/article/2015/07/28/putinska_premiya

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.07.2015, 17:33
28.07.2015, 17:33
212396 4 denist, anatolbil8, Tirol, bam73
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37757 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс 2 : 1   18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30
Айнтрахт РБ Лейпциг - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть