Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про натуралізацію: чого Марлос і Тайсон не потрібні збірній Україні

2015-09-18 19:04 Після інтервью Євгена Краснікова,про те, що Тайсон та Марлос найкращі гравці для натуралізації та новини щодо ...

Після інтервью Євгена Краснікова,про те, що Тайсон та Марлос найкращі гравці для натуралізації та новини щодо петиції про надання громадянства Тайсону та Марлосу розгорілася неабияка дискусія з приводу питання чи потрібні вони збірній.

Перш ніж виказати свою думку скажу як би я поділив користувачів в даному питанні.

Розбити їх можна на три групи.

Перша група двома руками і двома ногами за те, щоб натуралізувати донецьких бразильців. Мовляв у нас таких класних гравців нема і навряд чи будуть наближчим часом. Тож хоч для ротації (адже Тайсон і Марлос в основному на флангах грають) і розгрузки Ярмоленка та Коноплянки не тільки можна, а потрібно натуралізувати їх.

Друга група більш обережна і каже, що якщо вони будуть потрібні тренеру то потрібно натуралізовувати, якщо ні то є свої гравці, які можуть грати не гірше за бразильців #прямозараз і можуть розвиватися.

Третя група категорично проти натуралізації, зауважує, що на кожній позиції, на якій можуть зіграти Тайсон з Марлосом у нас або молодий талант або гравець, який вже давно чекає не тільки виклику і виходу на 5 хвилин, а і гри за збірну.

Мої аргументи проти натуралізації Марлоса та Тайсона наступні:

  1. Якщо, як каже друга група користувачів, міняти під тренера, то спочатку потрібно поміняти тренера, бо навіть якби у нас зараз були Пеле, Баккенбауер, Марадонна і Платіні натуралізовані то наврядчи вони б грали, у нас же "тренерський геній" Фоменко у керма збірної.

  2. Ярмоленко і Коноплянка у нас безсумнівно основні на флангах, де в основному грають Тайсон і Марлос. Навіщо заради кількох хвилин на полі (не факт) натуралізовувати їх? Щоб у Шахтаря не було проблем з легіонерами? О ні, дурнів нема.

  3. Пропонують варіант при якому Тайсон гратиме АПЗ. А Сидорчук, Гармаш, Малиновський, Коваленко, Безус це хіба не гравці цієї позиції??? Чим вони гірші за Тайсона? Тим що не мають такого досвіду єврокубків? Так вони будуть набирати його і вони молодші за Тайсона, якому вже 27.

  4. Лучкевич, Юрченко, Швед, Хомченовський, Малиновський, Буяльський, Калітвінцев, Сидорчук, Громов, Караваєв це неповний список тих, кому прихід в збірну Тайсона і Марлоса закриє дорогу якщо не повністю то дуже надовго. Ви готові від цього відмовитися? Я ні.

Автор Українець

http://ua.tribuna.com/tribuna/blogs/calchionews/834313.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.09.2015, 19:04
batir
Автор:
(batir)
Статус:
Опытный писатель (290 комментариев)
Подписчиков:
26
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть