Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Радість без ейфорії або вболівальницький максималізм

2015-12-10 20:14 Щиро від усієї душі вітаю вболівальників Динамо Київ з ПЕРЕМОГОЮ. Ми цього чекали, ми це заслужили. ...

Щиро від усієї душі вітаю вболівальників Динамо Київ з ПЕРЕМОГОЮ. Ми цього чекали, ми це заслужили. Окремо хотілося б привітати відомого на сайті блогера Сєдого, якого я поважаю і з задоволенням читаю. Все-таки м"яч круглий, а поле рівне :-) (http://dynamo.kiev.ua/blog/219298-posle-kruga-pervogo#comment-4088153).

Проте я б все-таки хотів поговорити про не надто приємні враження від вчорашньої гри. От візьми і зрозумій мене вболівальника. 16 років команда не виступала в плей-офф Ліги Чемпіонів, 16 років чекав цього дня. Газаївщина, Сьомінщина, Блохінщина. "Чорні дні" Динамо Київ. Прірва. І тут несподівано для багатьох наше Динамо знову в лігоЧЕМПІОНСЬКІЙ весні! А він про "неприємні враження" від гри. Результат, от що головне! Все правда, погоджуюсь, але... зараз можна, теперика не зашкодить :-). Так що ж так вразило? 1. Певна байдужість і недонастрій. Таке враження, що вже перемогли Маккабі до матчу. Однозначно, що клас динамівців на голову вищий, але. Якби від Шовковського м"яч залетів в ворота? Чи змогли б перелаштуватись? "Мєня тєрзают смутниє сомнєнія ." 2. Небажання грати з м"ячем. Таке враження, що відбирати м"яч і руйнувати атаки суперникам нашим футболістам в більший кайф, ніж возити суперника і створювати моменти. 3. Низька командна швидкість. Коли наші починають атаку зі своєї половини, то можна піти секунд 30 покурити, попити, поїсти і т.д, прийти і побачити все ту ж картинку. Таке враження, що їм в лом бігати :-) 4. Вчора на футбольному полі грало 3 з половиною футболіста,- Хачеріді (встигав скрізь,- і в захисті і в атаці, і паси загострюючі віддавав), Рибалка (таке враження, що був скрізь, де був м"яч) та Гармаш. Цікаво в атаці виглядав Госалез (особливо на фоні Гусєва), але в захисті другий Ленс. Немає запитань до Драговича,- впевнено, спокійно,на рівні. А далі. Що витворяли наші крайні захисники? Що за непотрібні фінти, які приводили до обрізок і моментів на рівному місці? Гусєв грав чи розминався? Мораєс, певно вже в Бразилії на пляжі був. Вони з Гонсалезом при флангових навісах чомусь вдвох опинялись на м"ячі. Сидорчуку, явно не вистачає креативу, хоч як "лісоруб", тобто руйнівник, в принципі нормально. Ну і Сашо. Напевно все-таки йому було сумно, тому й вирішив порозважати телеглядачів. :-)

П.С. Я щиро дякую КОМАНДІ Динамо Київ за цей відбірний 2015 рік. Даруйте нам побільше ТАКИХ можливостей вас покритикувати, після переможних матчів і особливо після фіналу ЛЧ :-) Жартую :-) , хоча ні! ПОЛЕ РІВНЕ, А М"ЯЧ КРУГЛИЙ. Вперед до перемог!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.12.2015, 20:14
10.12.2015, 20:14
223481 1 ste60
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Хетафе 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть