Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Челсі: чому не перемогли? Выбор редакции

2015-10-26 13:30 Вашій увазі представлена Диванна аналітика№2 де розставляються основні акценти двоматчевого протистояння Динамо Київ та Челсі Лондон. ... Челсі: чому не перемогли?

Вашій увазі представлена Диванна аналітика№2 де розставляються основні акценти двоматчевого протистояння Динамо Київ та Челсі Лондон. У блозі я прогляну всі 4 лінії фронту обох команд, тобто починаючи від голкіперів і закінчуючи нападниками.

Вважаю тему актуальною, адже останнім часом статті з розшифровками ТТД від газети команда та інші розбори польотів користувались популярністю серед користувачів.

Якщо ви за якихось умов ще не читали першу частину , то можете прочитати її ТУТ http://dynamo.kiev.ua/blog/219399-chudes-ne-buva-a- , однак це не є гострою необхідністю. Зазначу, що статистична інформація бралась з різних джерел та аналізувалась, однак автор не відповідає за її достовірність на 100%. Різні компанії рахуюють по різному, до того ж ще існує така штука як тонкощі перегляду.

Почнемо.

І лінія:

Доволі дивна статистика пасів з вільних ударів СаШо 9 з 9 успішних пасів, при тому всі вони на лівий фланг оборони.

У Беговіча з цим ділом погірше, лише 4 вдалих передачі з 9.

А ось статистика по сейвах, і тут Олександр знову «обіграв» свого візаві:

Загалом у СаШо 79% точних передач а у Беговіча 24% !!! при цьому сумарна кількість передач у нашого голкіпера 33/25 а в Осміра 26/6

Вердикт:

1.Схоже що команда зробила певні висновки і пасів в верх в боротьбу від воротаря буде менше і вони будуть лише при нагальній необхідності, тобто при високому пресингу команди суперника.

2.Статистику воротаря Челсі можна трактувати як:

а)тиск на голкіпера Челсі від Артема Кравця та пресинг від усієї команди ДК, що змушував пенсіонерів в паніці вибивати круглого подалі від своїх володінь;

б) ми виграли верхову боротьбу в центрі поля після цих виносів, тим самим не давши підопічним Жозе контролювати м’яч

ІІ лінія

На своїй третині поля ДК виконало 75 передач і лише 70 з них виявились точними. Це дзвіночок для всієї команди, адже коли ми гратимемо проти сильнішої команди, нам заб’ють після таких помилок принаймні раз :( Червоним кольором показані неточні передачі.

Зазначу, що у пенсіонерів з 62 передач також були 3 неточні. Статистика по блоках (помаранчеві – невдалі) – 10 з 24 успішні у ДК, в Челсі 23 з 27 успішні. Разюча різниця :(

Статистика ефективності захисних ліній обох команд від squawka.com (білим кольором захист ДК, синім Чеслі)

Вердикт:

  1. Дурні втрати м’яча на своїй третині поля повинні каратись штрафами :D

  2. Клас атакувальних гравців Челсі вищий, ніж наших (про це говорять і цифри та діаграма успішних блокувань проходів) і це потрібно якось нівелювати.

  3. Курт Зума – найслабше місце в обороні Челскі. Він швидкий, потужний та дуже молодий центр бек, але справа він не вражає, до того майже ніколи не підключається в атаку.

ІІІ лінія

Aнглійське прислів’я: Покажи мені свою середню лінію і я скажу яка в тебе команда.

По підрахунках squawka.com найефективніший ЦПЗ з двох команд – Сергій Рибалка – 45 очок, найгірший Сидорчук - -(мінус)15 очок. Точність пасів наших хавбеків 89 проти 73 у Челсі, однак наш півзахист створив лише 1 шанс, коли суперники – 2

__ Противостояння по позиціях від whosccored:

Рибалка-Матіч

Рейтинг 7.49 – 7.43

Ударів 3-1

Успішних пасів % 88-77

Повітряних дуелей 2-0

Блоків 1-3

Буяльський-Фабрегас

Рейтинг 6.59 – 6.83

Ударів 2-4

Успішних пасів % 90-81

Повітряних дуелей 0-0

Блоків 1-2

Сидорчук-Рамірес

Рейтинг 6.38 – 7.0

Ударів 0-1

Успішних пасів % 84-70

Повітряних дуелей 0-1

Блоків 2-3

Вердикт:

1.В даному матчі у нас є один ЦПЗ високого класу. Буяльський та Сидорчук своїм візаві нажаль програють. Як би проявили себе на їхньому місці Гармаш та Велозу? Залежить від того чи змогли б вони бігати всі 90 хвилин.

  1. Ми кращі в контролі м’яча, але менш ефективні в дії на атаку, створенні шансів для взяття воріт

  2. Рибалка молодець.

ІV лінія

Як вже було сказано раніше в Челсі значно краще з обіграшами один в один. (Ярмоленко 1 – Азар 4, Гонсалез 1 – Вілліан 3, Кравець 0 – Коста 1) . Загалом статистика обіграшів доволі печальна:

В топі по обводках немає гравців ДК. Вище приведено протистояння Ярмоленка і Азара. Однак є і світло вкінці тунелю. Ми створили таку ж кількість шансів для взяття воріт:

Нападаючі обох команд грою в атаці не запам’ятались, але виконували чорнову роботу.

Карта ефективності від squawka

Загальний вердикт:

-Ми добре відіграли в захисті, дай бог так проявити себе і в матчі відповіді. Особливих овацій заслуговує Жека.

-Дерліс потихеньку набирає і в матчі відповіді він має показати більше, враховуючи те, що гратиме проти найслабшого гравця Челсі.

-За версією кількох авторитетних видань Сидорчук був найгіршим гравцем у складі ДК поряд з Ярмоленком, якого попросту накрили, розв’язавши при цьому ноги іншим гравцям ДК. Теоретично вихід Гармаша може покращити нашу гру.

-Ні Оскар, ні Фабрегас зараз не в формі це варто використати.

-Вілліан основна атакуюча одиниця Челсі, варто подивитись його голи зі стандартів, переважно це напів удар напів навіс, з точки трошки зліва від воріт.

-В матчі відповіді можна очікувати небезпеки безпосередньо після стандартів, проте варто зазначити, що самі пенсіонери мають проблеми з стандартами суперника. Юрій Розанов вважає, що Моуріньйо завжди готує команду, яка добре грає проти Барси (команди, яка гарно контролює м’яч) і має проблеми у створенні позиційних атак, при цьому класно контратакує.

-Наші шанси зростають, якщо ми виграємо боротьбу на кожному клаптику поля.

-Челсі можна обігрувати. Це довели Алан Пардью, Славен Біліч, Роналд Куман, Хуліан Лопетегі, Роберто Мартінес, надіюсь доведе і Сергій Ребров.

При написанні блогу використовувались матеріали:

http://www.whoscored.com

http://squawka.com

http://www.fourfourtwo.com

P.S. Основне прізвисько «Челсі» - «пенсіонери». У нашому розумінні воно є образливим, хоча насправді все навпаки. З'явилося це прізвисько в перші роки існування команди, так як на емблемі був зображений герб Королівського госпіталю Челсі, в якому лікувалися і жили ветерани англійської армії. Всі вони любили відвідувати матчі клубу, тому стадіон був забитий людьми похилого віку, звідси і пішла «жарт». У 50-х роках емблема була змінена, а «кличка» закріпилася за фанатами. А ось поширене в Росії прізвисько «аристократи» в Англії вважається не просто образливим, але навіть лайливим. Це все одно, що назвати «Зеніт» - «бомжами», погодьтеся, в газеті такого не прочитаєш. На Туманному Альбіоні «Челсі» стали називати «аристократами» тільки за часів Абрамовича. Більше того, вболівальники ворожих клубів ще вживають слово «Chelsкi», що означає «продажні тварі Абрамовича».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.10.2015, 13:30
BasilDK
Автор:
(BasilDK)
Статус:
Наставник (1089 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть