Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перемога 1:0 чи видовище!

2016-03-30 16:33 Пишу вперше, тому вибачте за якість і цікавість. Більшість вболівальників зараз критикує гру нашої збірної і ...

Пишу вперше, тому вибачте за якість і цікавість. Більшість вболівальників зараз критикує гру нашої збірної і з деяким песимізмом очікують поїздки її на Евро. Дивлячись на гру нашої команди, я також іноді думаю чи потрібно нам взагалі було туди проходити і чи не знеславиться наша збірна. Але я згадав Евро 2004 в Португалії.

Можливо не всі пам'ятають, а дехто можливо і не знає яка збірна стала тріумфатором того розіграшу, але це була збірна Греції, яка аж ніяк не вважалась фаворитом. До чого я веду, важливо не те, хто став переможцем, а як! В груповому раунді у Греків в суперниках були Господарі розіграшу Португальці, Іспанія та Росія. Греція лише португальцям забила 2 голи. З Іспанією зіграли 1:1, Росіянам програли 1:2. Далі більше. Перемога над Францією 1:0, Чехія, далеко не остання збірна на тому розіграші, 1:0 в додатковий час. Фінал і знову Португалія, який рахунок матчу ужерт всі здогадалися, 1:0. Мабуть не має сенсу говорити про видовищність цих матчів (а я їх дивився), але результат! Чим біс не жартує все можливо. І що тоді будуть говорити вболівальники?! P.S. Мені результати матчів з Уельсом, а надто з Кіпром взагалі не сподобались і я радий що все таки вирішив не йти вболівати на стадіон.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2016, 16:33
30.03.2016, 16:33
234477 1 Dynamo54
Custodio
Автор:
(Custodio)
Статус:
Читатель (44 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть