Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відповідь шанованому Деві Аркадьєву

2014-10-22 08:52 Вельмишановний Деві! Я глибоко шаную Ваш журналістський талант і те, що ви зробили для нашого футболу ...
Вельмишановний Деві!

Я глибоко шаную Ваш журналістський талант і те, що ви зробили для нашого футболу як журналіст і пропагандист. Але ці нотки у Вашому пості мені не подобаються - Каби чєво нє случілось!

Нам не треба нікого і нічого боятися! Ми на своїй землі і відстоюємо свободу і незалежність нашої країни!

Ці співанки про новоспеченого адольфика - спроба донести до світу його суть. І нікому - ні уєфа, ні фіфа не дано це заборонити.
А що ви скажете на вчорашнє фото на матчі цска - МанСіті, де видно ганчірку-прапор якоїсь неіснуючої країни, але (принаймні для мене, чий батько пройшов ГУЛАГ) справжньої терористичної організації  демонструє верх цинізму європейського союзу. На матчі, дн не було глядачів, а тільки офіційні особи, вивішують таку ганчірку!!! Це просто жах!!!

А тепер чекаємо офіційну реакцію... Мене роздирають сумніви з приводу її появи. Але зате 13 листопада розшматують українську та білоруську федерацію, у яких нема газпромів.

А ще є нова "справа" про Арену Львів, яку за сприяння чиновників ффу стараються відлучити від матчів збірної і йде її цілеспрямоване знищення. Михайло Фоменко після матчу з македонцями сказав, що цей стадіон нагадав йому вщерть заповнений 100-тисячний Республіканський. Тобто в 3 рази менша кількість глядачів несе енергетику 100-тисячної аудиторії. І япам"ятаю наш Республіканський у 1975, 1977 і 1985-86 роках, і коли хвиля уболівальників несла мене по Хрещатику аж до теперешньої Європейської площі, а я не міг попасти на бульвар Шевченка.

І якщо наша імпотентна ффу не захистить наш футбол, то хай її глава слідує в Ростов за своїм патроном.

Я думаю, що український народ не дасть образити ні себе, ні український футбол. А якась купка виродків з неіснуючих "республік" не диктуватиме умов нашому народу. А зараз Вам легко з-за океану давати поради фанатам. А коли я там бував довгий період часу, то мені хотілося пошвидше додому, щоб допомогти рідним і друзям. Мої американські колеги застерігали мене від проявів націоналізму. Але, коли мені вдалося донести до них, що українській націоналізм це те саме, американський патріотизм, то вони трохи заспокоїлися... Ось якось так...

З повагою, Микола, уболівальник Динамо з 1972 року.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.10.2014, 08:52
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Хетафе 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть