Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Роздуми над постом Сєдого

2015-02-10 10:57 Звичайно, ваші питання, шановний Сєдой, заслуговують на значно більшу увагу, ніж "експертна оцінка" від Леона. Я ...

Звичайно, ваші питання, шановний Сєдой, заслуговують на значно більшу увагу, ніж "експертна оцінка" від Леона. Я й сам повівся))) і написав кілька висловлювань з цього приводу, хоча, відверто - Леон заслуговує, якщо не розстрілу, то довгострокового ув'язнення))) точно. А поряд з ним можна і дідуся Йо-Йо посадити, але на менший термін.

Я вважаю, що люди, які завдяки Динамо стали відомими, не мають морального права ні за які гроші паплюжити ім'я свого колишнього клубу.

Але, щоб говорити про "Чому іспанці?", треба володіти інформацією із середини, а такої мало. Та молодь, яку ГТ бере на збори, не була підготовлена іспанцями. Можливо, просто потрібно більше уваги з боку головної команди, щоб молоді бачили, що їм довіряють - і в них самих "ростимуть крила".

Хтось може стверджувати, що раніше ГТ головної команди ходив на матчі дублерів і другої команди? Щось не було цього помітно, щоб ОВБ чи ЮПС (далі не буду заглиблюватися!) були помітні на матчах дублерів Динамо? Навряд чи. А Ребров в одному з інтерв'ю про це говорив. Значить він хоче подивитися, проаналізувати й прийняти рішення по кожному гравцю, який себе проявить. Та й гравці, бачачи, що за ними спостерігає ГТ, напевно, з іншим настроєм гратимуть.

Зараз є інформація, що на вимогу Реброва міняється вся структура підготовки команд і всі працюватимуть за однаковими (з варіаціями програмами) і спрямовані на підготовку гравців для головної команди. Як це буде - покаже майбутнє. ІМС заявив, що повністю довіряє Реброву. Звичайно, поки ГТ даватиме результат (хоча сьогоднішній результат Реброва я б назвав початком повернення до вершини), то доти він довірятиме ГТ.

Тепер щодо іспанців. Я думаю, що це ідея пов'язана з першим помічником Реброва і саме йому напевно ГТ доручив писати перспективний план розвитку Динамо! Усім відомо Ребров побував на стажуваннях у різних клубах і пограв достатньо закордоном і, незважаючи на свій вік, є уже достатньо теоретично підкованим. Тепер теорію він застосовує на практиці. І якщо я правий з приводу перспективного плану розвитку Динамо і вся підготовка підпорядкована головній команді, то цілком логічно, що цей план мають втілювати люди, які його розуміють. Не можна сказати, що у нас немає досвідчених тренерів, але тут ще важлива і психологія. Іспанець іспанця зрозуміє краще, і якщо потрібно то й навалить підлеглому по-іспанськи за помилки)). А з іншим тренером цього б не вийшло.))

Крім того, я не вважаю, що іспанські спеціалісти, що працюють в Динамо в молодших будуть опиратися повністю на те, що ви назвали "іспанською школою", а інші колеги на користь інших шкіл приводили аргументи - німецької, голландської, бельгійської шкіл, бо перші дві національні команди стали чемпіонами та призерами минулого ЧС. Але ж може бути аргументом, що іспанці стали чемпіонами Євро-2012. А скільки сильних іспанських футболістів є лідерами своїх клубів!?Футбол давно став інтернаціональним.

Я думаю, що основне завдання Реброва і його команди не тільки відновити славу Динамо, але й вибудувати структуру, яка принесе плоди і в близькому і далекому майбутньому. А буде це іспанська, німецька, голландська чи українська школа - то таке (с).

Головне - результат, який задовольнить усіх нас!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.02.2015, 10:57
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс 2 : 1   18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30
Айнтрахт РБ Лейпциг - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть