Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Евертон – Динамо: три ключові питання

2015-03-12 14:12 Евертон святкує після перемоги над Вольфсбургом на Volkswagen Arena Евертон – Динамо: три ключові питання У ... Евертон – Динамо: три ключові питання

Евертон святкує після перемоги над Вольфсбургом на Volkswagen Arena

Евертон – Динамо: три ключові питання

У своєму блозі в газеті Liverpool Echo оглядач Ніл Джонс Neil Jones ставить три важливих питаннz перед сьогоднішнім протистоянням з Динамо Київ.

1. Чи може Евертон у сьогоднішньому матчі позбавитися від “Премє’рліговської форми”?


Сьогоднішній матч може додати комфорту фанам Евертона на фоні його невдалої гри в АПЛ. Сьогодні мелодія АПЛ змінюється на мелодію Ліги Європи і на порядок денний постає питання, чи зможе клуб довго вести таке «подвійне життя» (грати у двох турнірах, перебуваючи в різній спортивній формі). Мартінес і декілька гравців заявляли про необхідність перенесення форми, у якій гравці підходять до матчів в ЛЄ, на матчі АПЛ. Але якщо трапиться навпаки? – таким питанням задається оглядач. Якщо той стан гравців, в якому вони проводили останні матчі АПЛ передасться на сьогоднішній матч проти Динамо. Everton досяг певного рівня в ЛЄ, проводячи матчі інтенсивно, з голодом до перемог, на високих швидкостях і в атакуючому стилі. І сьогодні гравці команди не можуть дозволити собі, щоб їх погані звички в АПЛ дозволили їм зіграти погано!

2. Чи завершився час Тіма Ховарда (Tim Howard)?_

На перший погляд американець був невинним у поразці у Stoke City. А хто чекав, що Victor Moses видасть удар головою такої високої якості! А що можна зробити, коли воротар залишається один на один з нападником?! Автор думає, що Говард міг не допустити один з двох голів. Може Говарду це неприємно чути, але автор вважає, що в Стоук Сіті воротар міг зіграти набагато краще. І ще Ніл Джонс вважає, що топ-голкіпери (яким вважається Говард) мають краще грати при виходах нападника один на один. Але, схоже, що Роберто Мартінес продовжує довіряти своєму №1, але маючи Джоеля Робла (Joel Robles), який дихає йому в шию, Говард мусить знати, що він перебуває під тиском.

3. Чи проявлять себе нарешті Барклі і Міраллас?

Міраллас (Mirallas) і Барклі (Barkley) у свої вдалі дні є найбільш вражаючими талантами команди, які здатні створити небезпечні моменти і забивати голи, які здатні виграти будь-який матч для своєї команди. Але останнім часом вони не вражають. І перед ними постає серйозна проблема, чи вони підтвердять свої місця в основі на сьогоднішній час. Саме сьогодні вони змогли б себе проявити. Евертон вірить, що зможе отримати необхідну перевагу перед матчем-відповіддю в Києві. У інтерв’ю цього тижня Міраллас заявив про 2-0 або 3-0. А тепер вони сьогодні мають доказати, що їх форма у АПЛ не відповідає дійсності і вони здатні перемогти Динамо.

P.S. Я не хочу, щоб сьогодні прихильники Евертона отримали ствердні відповіді на підняті автором питання. І додати свої побажання:

  1. Хай Евертон зіграє сьогодні так, як у найгірших матчах цього сезону.

  2. Тіму Говарду після сьогоднішнього матчу сісти на лавку.

  3. А ці двоє хай проявлять свої найкращі якості у наступних матчах АПЛ)))

  4. І маю ще бажання, щоб гравці Евертона після сьогоднішнього матчу виглядали як гравці Олімпіка після матчу в Києві.

До матчу залишилось менше восьми годин...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.03.2015, 14:12
12.03.2015, 14:12
201452 2 ShadeAlix, igorgold
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть