Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому і доки!? Або частковий коментар поста Деві…

2015-06-17 15:10 Фото з поста Roger Milla (V.S.O.P.) Яку мету переслідує пост Деві Аркадьєва!? Мені, наприклад, абсолютно нецікаво, ... Чому і доки!? Або частковий коментар поста Деві…

Фото з поста Roger Milla (V.S.O.P.)

Яку мету переслідує пост Деві Аркадьєва!?

Мені, наприклад, абсолютно нецікаво, що думають громадяни країни-агресора про свою збірну! Мені абсолютно нецікаво, який у них відсоток адекватних людей! Так, росіяни програли, а правильніше - Австрія заслужено перемогла росіян і лідирує в своїй групі, я вболівав за Австрію, бо там є грає наш динамівець!

Чому одним авторам дозволяється рекламувати російські канали і посилатися на російські ресурси, (до речі, автор про якого я згадав у заголовку, цим грішить дуже часто!) а інші отримують ban за висловлення власної позиції!? Чи у Філадельфії все одно!? People проковтне! Футбол поза політикою!?

Чи не занадто багато уваги до сусіда, який веде загарбницьку війну в Україні!? Цей сайт висвітлює київське Динамо і все, що пов"язано з клубом і збірною України, чи як!?

Чи заява Динамо від Шурика ніщо не означає для автора "Убожества..."!? Тоді рекомендую ще раз прочитати за посиланням і звернути особливу увагу на п.5 заяви: http://dynamo.kiev.ua/articles/170919.html

Мені дуже цікаво, коли нові керманичі старої ФФУ прокинуться від сплячки і займуться нашою національною командою, бо те як грає наша збірна мене дуже хвилює і болить!!!

Для чого і для кого був потрібний зовсім непотрібний товариський матч з Грузією ще й Австрії!!!???? Нонсенс!!! Хто до такого додумався?! Замість того, щоб дати відпочити провідним гравцям збірної, викликавши на збір нових, тренерський штаб везе команду в Альпи...

Чи футболісти разом з ГТ самі оплатили свій вояж до Австріїї?! Чому не можна було потренуватися в Києві, щоб гравці були зі своїми сім"ями після важкого сезону і потім переїхати у Львів на матч з "великою командою" Люксембургу!?

Чому в цьому матчі не можна було перевірити тих, хто залишився у запасі, а також викликати ряд інших футболістів, які за рахунок власної мотивації за виклик до національної команди змогли б значно упевненіше не тільки перемогти, але й переграти збірну Люксембургу (дякую шановному Василю Дуднику за метафору!)!!!:-))

Чому Олійника викликають у збірну, а зіграти не дають!?

Для чого були на зборі Рибалка, Бойко, Пілявський, Гладкий!? Щоб погріти лавку і потренуватися!? Вони могли уже спокійно відпочивати після сезону. Хіба Бойко, який практично довів Дніпро до фіналу ЛЄ менш достойний зайняти місце у воротах, ніж П"ятов!?

Чому на поле виходив Селезньов!? Чому Онищенко не сказав йому до матчу, що при навісі з правого флангу треба підставляти ліву ногу, щоб був шанс забити гол?! А яскраво демонстрував це з лавки запасних на доданих хвилинах!:-))

Чому збірна України забивала випадкові голи Люксембургу, а не в результаті награних комбінацій!? Це виннні гравці чи тренерський штаб!?

Чому після кожного матчу з "великими командами" один з тренерів збірної Олександр Заваров дуже часто повторює майже сакраментальну фразу: "Результатом задоволені, а грою, звичайно - ні!"

Чому ГТ збірної вважає результат матчу з Люксембургом достатнім!? Цей результат хіба матиме вплив на місце 3-ї найкращої команди!? Чи у ГТ є план як зайняти друге місце і кожне очко на рахунок золота!?

Чому Шевчук принижує рівень збірної України (а може я чогось не розумію і не знаю!!!), вважаючи, що майже кожен гравець Люксембургу може заграти в збірній України_!? Він взагалі усвідомлює, що він сказав!? Мені зовсім не смішно від таких слів! А де ж АГ (він же Олександр Гливінський!), який повинен хоч щось "фільтрувати"!? Чи свобода висловлювань означає, що будь-хто з команди може говорити будь-що!?

Чому в телевізорах звучать нецензурні слова з тренерської лави збірної (навіть, якщо їх не чути, то виразно читаються по губах!)!? А особливо це було добре чутно з Нової Зеландії!!!:-))

Чи може керівництво ФФУ організувати літературний лікбез для тренерів і вказати їм на етичні норми та правила!?

Сьогодні мав щастя дивитися вирішальний матч НБА між Golden State Warriors & Cleveland Cavaliers. Під час пауз подавали роздягальні команд і слова тренерів, яким вони підбадьорували гравців!? І близько нічого подібного, що можна почути від наших тренерів навіть дитячих команд!

Дуже багато "Чому" і "доки"... Не на всі можна відповісти зараз... Але ж ці проблеми не сьогоднішнього дня...

Дякую

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2015, 15:10
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть