Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Приходько - Пригожину: росіяни - сірий обслуговуючий персонал

2014-08-06 11:26 Сьогодні російський продюсер і чоловік Валерії Йосип Пригожин вислвився на адресу співачки Насті Приходько, обурившись тим, ...

Сьогодні російський продюсер і чоловік Валерії Йосип Пригожин вислвився на адресу співачки Насті Приходько, обурившись тим, що вона підтримує солдат української армії, в свою чергу співачка не забарилася з відповіддю.

Настя відразу ж відреагувала на слова продюсера і написала у своєму Instagram пост, присвячений росіянам.

Співачка написала: «Русский" - це прикметник. Але саме так іменують себе більшість індивідуумів нашого північно-східного сусіда на запитання: "Ви хто?" Відповідаючи: «Я-русский!» Я не питаю який ти, я питаю хто ти?

Так само з гаслом: «Росія для росіян»... Ми ж не говоримо Україна для українців... Українець-іменник. Як Поляк, Білорус, Грузин, Німець, Француз ... Та всі іменники! І тільки "русский" -прикметник. Значить і люди ці прикметники. Вони додаються до чого б то не було. На сьогоднішній день додаються в комплекті з усіма найгіршими людськими якостями і амбіціями їх, з дозволу сказати, президента. Вони лише додаток до нафти, газу, золота, алмазів та інших природних багатств, що так вміло прибрала до рук путінська кліка. Росіяни -сірий обслуговуючий персонал. Без права власного голосу. А адекватні люди-росіяни, на жаль все менше чутні, та й все менше хочуть бути почутими. Набридло ім. А як шкода вас росіяни, не хочеться щоб ви теж стали прикметниками ».

Еспресо.TV

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.08.2014, 11:26
sergakk
Автор:
(sergakk)
Статус:
Наставник (2439 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть