Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футболом можна перемогти Путіна

2014-06-04 14:38 Більшість багатих людей та великих політиків усіх часів любили спорт. Звичайно, вони більше любили не сам ...

Більшість багатих людей та великих політиків усіх часів любили спорт. Звичайно, вони більше любили не сам спорт, як славу, що він дає. Гітлер провів Олімпіаду 1938 року, Путін провів зимову Олімпіаду в Сочі. Після цього обидва, з глуду з’їхавши від пихи, розпочали війни.

Але так як спорт ростить пиху, так само він може й підрізати її.

Мало хто помітив, що Ринат Ахмєтов почав різко висловлюватись проти терористів ДНР відразу після того, як УЄФА через небезпеку заборонив проводити футбольні матчі на стадіоні «Донбасс-Арена», де грає улюблене дітище Ахмєтова – ФК «Шахтар». Всі події, що були до цього, не дуже впливали на активність позиції Ахмєтова, і максимум, що ми чули від нього до цього, це – якісь нейтральні заяви. А тут раптом така рішучість та відкрите невдоволення терористами. Забрали улюблену цяцьку Ахмєтова.

Сьогодні спорт грає значно більшу роль в світовій політиці, ніж за часів Гітлера. Футбол є напопулярнішим видом спорту в світі. Фактично, багато людей дізнаються про якусь країну з міжнародних футбольних матчів.

Коли якась країна отримує незалежність, але її футбольна збірна ще не визнана УЄФА (це займає кілька років), то для всіх футбольних фанатів цієї країни це ще неповноцінна незалежність. Після того, як Україна здобула незалежність, вона ще кілька років здобувала “футбольну незалежність” на початку 1990-х років.

Так само важливо, щоб команди зі спірних територій не грали в чемпіонаті країни-окупанта. Адже інакше в очах мільйонів уболівальників з усього світу визнається приєднання цих територій до країни-окупанта.

Футбольні баталії сьогодні часто важливіші за військові.

У наш час проведення великих спортивних подій – надважливе для держав: для їх реклами, туризму, відóмості та впливовості у світі. Адже хоча Північна Корея має ядерну зброю, але через те, що там не відбувається ніяких спортивних ті інших міжнародних подій, то ця країна не є впливовою в світі.

Південна Корея ж хоч і не має ядерної зброї, але відома усьому світу, частково і через проведення спортивних змагань: футбольного ЧС-2002 тощо.

Отже навіть якщо Росія буде військовим монстром, але якщо в Росії не будуть проводитись міжнародні заходи, то це їй мало що додасть у її впливовості та вазі у світі.

Другим важливим спортивним проектом для Путіна після Олімпіади в Сочі був і залишається Чемпіонат світу з футболу 2018 року.

Позбавлення права проведення ЧС-2018 наблизило б Росію ще на один крок до рівня Північної Кореї.

Україна як жертва агресії з боку Росії мала б ініціювати позбавлення Росії права на проведення цієї події. Це має робити Федерація футболу України, очолювана Коньковим.

Але ми нічого не чуємо від пана Конькова.

Є вже ініціативи українських діаспорян щодо бойкоту ЧС-2018 в Росії, а українські чиновники мовчать.

Мало того навпаки на початку кризи у Криму ми чули фактично зрадницькі сентенції щодо ситуації з кримськими футбольними клубами, яких пан Коньков був готовий подарувати Росії, чим фактично визнавав футбольною мовою анексію Криму.

У футбольному світі не діє право сили. Згідно правил ФІФА та УЄФА жодна команда не може перейти у чемпіонат іншої країни без дозволу федерації, з якої вона має намір вийти. Тому навіть маленькі країни мають вирішальне слово щодо клубів відокремлюваних регіонів.

Спорт – це те поле, де Україна може одержати перемогу над Росією.

Якщо Федерація футболу України не дозволить, то футбольні команди Криму ніколи не зможуть грати у Чемпіонаті Росії.

А якщо кримські команди це зроблять без дозволу ФФУ, і Російський футбольний союз (РФС) їх прийме, то ФІФА та УЄФА позбавлять членства РФС, і тоді Росія не зможе грати міжнародні матчі, приймати участь у чемпіонатах Європи та світу.

Отже, все залежить від дозволу нашої ФФУ.

Що ж ми чуємо від нашої ФФУ? Панове Коньков та його зсатупник Попов казали, що перехід “Таврії” та “Севастополя” треба “обговорювати за РФС”. Останнім часом, правда, вони мовчать, а естафету зрадницьких сентенцій прийняв Мілетій Бальчос, Президент Професіональної футбольної ліги України, що є частиною ФФУ. Але дії ФФУ фактично підтверджують зрадницьку позицію. Адже 2 червня Президент РФС заявив, що футбольні федерації Криму та Севастополя вступають до РФС 7 червня, і жодної реакції від ФФУ ми не почули.

Якби ми мали патріотичних футбольних функціонерів, то одного протесту ФФУ до УЄФА та ФІФА на рішення про включення футбольних клубів Криму до РФС було б достатньо для виключення Росії з усіх міжнародних футбольних організацій, і як наслідок позбавлення Росії права на проведення Чемпіонату світу 2018 року, та виключення Росії з учасників Чесмпіонату світу 2014 року у Бразилії, який має скоро розпочатись!

Більше того, у України є лобіст у міжнародних футбольних організаціях в особі Григорія Суркіса, віце-президента УЄФА. Але й він мовчить, а до того казав те саме, що і очільники ФФУ.

Я розумію, що для цих людей батьківщина – СССР, а не Україна. Але тоді, навіщо Ви займаєте крісла у Федерації футболу УКРАЇНИ (а Суркіс – делегований від України) ?

Якщо дійсно федерації футболу Криму та Севастополя стануть 7 червня частинами РФС, то має бути негайний протест від ФФУ!

Або очільники ФФУ мають негайно подати у відставку!

Сьогодні весь світ об’єднався у тому, щоб не визнавати анексію Криму Росією. А в нашій Федерації футболу окопались агенти впливу Москви, які вже згодні віддати залишки совісті (можливо, небезкоштовно?)

Футбольна федерація маленької Грузії не дозволила клубам Абхазії та П.Осетії грати в іншому чемпіонаті, Молдова не дозволила цього клубам Придністров’я, Азербайджан – клубам Нагорного Карабаху, Сербія – клубам Косово. В результаті, всі ці невизнані “країни” досі є неповноцінними, адже їхні футбольні клуби не можуть грати у чемпіонатах «своїх» «країн», а їхні “власні” чемпіонати не визнаються УЄФА, і тому клуби з цих “країн” не мають права приймати участь у міжнародних матчах як клуби від цих “країн”.

Якщо ж велика Україна, у якої на відміну від цих маленьких країн, ще й є резолюція Генеральної ассамблеї ООН (де вимагається, щоб будь-які організації в світі не визнавали приєднання Криму до Росії), програє цю футбольну війну, то це буде величезною ганьбою.

rous.ws

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.06.2014, 14:38
vasya99
Автор:
(vasya99)
Статус:
Опытный писатель (410 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть