Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думки щодо Яценюка, Юлі

2016-02-19 12:08 Коротко про Тимошенко: === Тимошенко оголосила: її «Батьківщина» виходить з коаліції. Тепер зрозуміло, хто нагнітав «зраду», ... Думки щодо Яценюка, Юлі

Коротко про Тимошенко:

===

Тимошенко оголосила: її «Батьківщина» виходить з коаліції. Тепер зрозуміло, хто нагнітав «зраду», розкручував «корупцію» та проплачував різних «чесних» журналістів та блогерів за викликом? Юля настільки була упевнена в тому, що Сєня от-от падьот, шо навіть змінила зовнішність під імідж «компетентний і патріотичний премьєр».

Вана явно готувалася до позачергових виборів.

Справа тут в тому, що в разі відставки персонально Яценюка альтернативи достроковим парламентським виборам не було і всі це розуміли. Саме під вибори вже було фактично сколочено нову коаліцію із «Самопомочі», «Батьківщини» та потенційно – Радикальної парії й «УКРОПу». Саме під вибори усі політики, так, або інакше пов’язані х Тимошенко замість застарілої боротьби з олігархами почали розкручувати тему війни з корупцією. Уточню – з корупцією в оточенні Порошенка та Яценюка.

І тут такий облом. Не даремно, ох, не даремно Петро Олексійович перед тим, як спрвокувати «Батьквщину» та «Самопоміч на виступ, їздив до Євопи і про щось там інтенсивно "розмовляв" . Не даремно у навколополітичній тусовці поповзла «інсайдерська (дез)інформація»і про те, що Захід вимагає відставки уряду, після чого хитрий і мудрий лис тут таки звернувся до прем’єра (якого, до речі, ненавидить) із закликом піти у відставку.

Я упевнений, що і чутки про те, що частина «фронтовиків», свого лідера «здасть» - з тієї ж кампанії дезінформації, і «виток» (дез)інформації з БПП про начебто поголовну готовність голосувати за відставку. Не даремно у депутата від БПП Мустафи Найєма, який насправді є людиною Тимошенко, така бурхлива реакція на дії своїх колег по фракції. Їх реально обдурили.

Обдурили не лише Тимошенко – це не так важко: Вана й так кидається на будь-яку можливість прорватися до влади, мов березнева щука на блешню - обдурили хитрого, але, як виявилося, не мудрого Вітю Медведчука, який смикав за ниточки різних балог та соболєвих. Обдурили кремлівських політтехнологів.

Не вірите? Подивіться російську пресу: ще напередодні вона смакувала невідворотній «кердик» Яценюка, і, як наслідок – всієї «бандеро-жидо-ашистской коалиции». Російські мудрі політологи вже обговорювали шанси Тимошенко (саме Тимошенко!) виграти дострокові вибори і стати першим міністром, та як це змінить ставлення України до «братерської допомоги» Росії в Криму та на Донбасі. [...]

===

Далі тут...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.02.2016, 12:08
19.02.2016, 12:08
230094 1 AHATOM
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть