Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Свята війна"-пропоную завершити

2012-03-17 19:27 Останнім часом на сайті складається дуже дивна ситуація . Почалась якась дивна війна на тему-хто правильно ...

Останнім часом на сайті складається дуже дивна ситуація . Почалась якась дивна війна на тему-хто правильно вболіває, а хто-не правильно.

Ситуація погіршилась з тим що війна підримується блогами на різні теми-чи підтриму хорьків, хто вболіва за хорьків той ідіот-не вболівальник Динамо, як правильно вболівати за Динамо-інструкція по користуванню,додатки до інсрукції,  протипоказання ітд.

Є і інші блоги на тему-ви неправі, не кажіть нам як вболівати ітд.

Взагалі ситуація нагадує війну с книги "Гульвер". Пам'ятаєте-вони сперечались як правильно бити яйце. Кожен був впевнений що треба робити так, хоча звичайно можна робити це по різному.

На мою думку за Динамо можна вболівати по-різному. І не треба комусь доводити як це треба робити. Я наприклад коли дивлюсь гру завжди вболіваю за одну з команд,зазвичай за слабшу. Ну не можу я по іншому.Коли нудна гра-не закого не вболіваю. Коли гра на зустрічних курсах-просто насолоджуюсь грою.Коли гра Динамо -вболіваю за своїх. Якщо я щось роблю не правильно, якщо я псевдо вболівальник Динамо- скажіть, перестану вболівати. У вас , "пастирів Динамо", право на монополію "віри"-вам вирішувати.

Але це так- сатиричний відсуп(може і не дуже вдалий)))

Насправді мене дивує позиція- істинні, не істенні. Пропоную взагалі так не казати. Невже ви не розумієте кому це вигідно, наша війна-тролям які сидять на ціх сайтах і тім хто їм платять, бо не вірю я що вони настількі тупі що просто так тут "сидять"

Ще дивує позиція- не можна радіти перемогам інших команд. Чому? Ніхто не знає. Ось дивлюсь я матч Шахтар-Дніро. Радуюсь тому , що Дніпро пронесло. Виграв Металіст-радуюсь перемозі хорьків.
Dinamo4 написав блог-Это сайт Динамо Киев? Ось частина блогу"Для меня, как и для моей случайной
знакомой, существует одна
команда, а именно Динамо Киев,
мне дорог лозунг, "Одне житя одна
любов". А вам видимо нет, может я
ошибаюсь, но не понимаю к чему эти все хвалебные оды? Может Вы
только прикрываетесь громким
словом "патриот"? Может Вы все
таки не там пишите о Металлисте?"
С одного боку я згоден-було занадто багато блогів на цю тему. Але з іншого- почитайте правила сайту. Де там написано, що не можна писати блоги про інші команди,чи скільки влогів про них писати? І хто вам взагалі сказав що про хорьків пишуть одні вболівальники  Динамо???


Все це нагадує расизм,але не рассовий , а розумовий)))

І взагалі ,хлопці,-давайте жити дружньо))) Не треба думати що той хто дума не так як ви ідіот, не судіть ту людину, яку ви не знаєте. Знати можна лише себе-почніть с себе.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.03.2012, 19:27
nekomentiruy
Автор:
(nekomentiruy)
Статус:
Старожил (663 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть