Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамівський трикутник в збірній України Выбор редакции

2015-11-12 08:03 На жаль стикові матчі проти Словенії пропустить Руслан Ротань. Для команди Фоменка –це дуже важливий гравець, ...

На жаль стикові матчі проти Словенії пропустить Руслан Ротань. Для команди Фоменка –це дуже важливий гравець, навколо якого будувалася гра команди.

Пригадайте, як збірна виглядала беззубо в домашньому матчі проти Словаччини в Києві без Руслана.

Також, через дискваліфікацію перший матч проти Словенії пропустить основний гравець збірної Тарас Степанеко.

Я переконаний, що нічого тренерському штабу збірної не потрібно додумувати, або вигадувати, а вже використати готові схеми, які награні в клубі. Я введу до того, що в альтернативи трикутнику Рибалка – Сидорчук- Гармаш в Фоменка майже не має.

Динамо не останній клуб, і всі троє гравців є основними в команді. Добре знають можливості один одного. Том паче, що Ярмоленко теж представляє Динамо. Можливо, навіть буде грати Кравець, що дозволить використовувати клубні схеми атак.

Звичайно, що схеми гри збірної та Динамо відрізняються. Хоча, є багато спільного, в обох варіантах центральні півзахисники більше грають на оборону, тоді, як атаки проводяться через фланги. Я не бачу в цьому нічого страшного. Всі троє гравців зарекомендували себе, як гравці, які завжди виконують тренерські установи.

Напевно, що трохи жаль, що не викликали Віталія Буяльського, в даній ситуації він явно не був би зайвим. Він теж, представляє Динамо і розуміння з партнерами в нього буде на самому високому рівні. На жаль, поки Дениса Гармаша не вистачає на весь матч.

Особливої альтернативи динамівським півзахисникам не має.

Тимощук вже доволі віковий гравець, вести гру команди він ніколи не міг, а «тушити» контрвипади словенців йому вже напевно, що не під силу.

Руслан Малиновський поки тільки грає в Зорі і під керівництвом Вернедуба . Варто бути чесним: грати проти сильніших команд в нього не завжди виходить. Інакше, він вже давно був би в Шахтарі. Хто не вірить, чи сумнівається нехай подивиться матчі проти Легії, де окрім дальніх ударів( далеко не завжди точних) молодий півзахисник не запам»ятався. Випускати гравця в такому важливому матчі без належного досвіду, думаю, що ніхто не наважиться, тим паче проти дуже сильного тактично суперника.

Мудрий не той, хто все руйнує і будує по –своєму, а той хто вміє використовувати вже готові речі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2015, 08:03
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Испании Реал С-дад Валенсия 1 : 0 Закончился
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи - : - 17 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть