Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Женя та Рома

2016-03-16 21:25 Євген Селезньов та Роман Зозуля мають дуже багато спільного, але, насправді, це два абсолютно різних Світи. ...

Євген Селезньов та Роман Зозуля мають дуже багато спільного, але, насправді, це два абсолютно різних Світи. Один вже загасає, а інший – тільки починає свій шлях.

Євген Селезньов народився в Макіївці. Це майже пригород Донецька. Не зовсім благополучне місто, особливо на перетині століть. Батько працював шахтарем.

Зараз його батьки перебралися до Криму( напевно вже росіяни за паспортом). Ніякої політики, йому потрібний вологе повітря через роботу на шахті. Неначе, в Одесі, Миколаєві повітря інше.

Зозуля народився в Києві на Лісному масиві. Теж не особливо яскраве місце. Виховувався без тата. Мама продовжує жити там само.

Обидва футболісти виявилися не потрібними клубам, які їх виховали. Обох доля звела в «Дніпрі».

Свого часу, коли в Романа завершувалася угода з «Дніпром» він отримав дуже «смачну» пропозицію від «Металіста», який ще був на повному фінансовому ходу. Незважаючи на пропозицію збільшення зарплати – Роман залишився вірний Дніпропетровський команді. Зозуля – вихованець «Динамо». Міг би спокійно закривати очі на протистояння «Дніпра» та «Металіста», але він вирішив бути чесним перед вболівальниками «Дніпра» і залишився в команді. Хоча теж міг шептати журналістам зарплату на вушко та розповідати, що в нього є родина.

Селезньов просто звалив. Звалив за декілька днів до завершення трансферного вікна. Тобто, награвався з командою, проходив збори, але все ж пішов. Фактично команда за такий короткий час втратила, навіть теоретично, можливість знайти йому заміну.

Зараз важкий час. Всі чули, що зарплату в «Дніпрі» платять не вчасно. Платять з затримками Селезньову ( вже платили), Зозулі,Ротаню та всім іншим. Тобто, однаково. Зозуля створив благодійну організацію, допомагає фронту, нещодавно з Ротанем придбали швидку допомогу. А Селезньову немає в цей час чим годувати сина. От Вам і вся різниця.

Не хочу ділити людей на патріотів та не патріотів. Нам всі разом потрібно жити в одні країні. Селезньов має право грати там де він забажає, це його особиста справа, але він повинен розуміти, що в такому випадку двері збірної закриваються. Він гравець збірної і представляє цілу державу, а не себе особисто та свої принципи. Дуже сподіваюся, що його не спасуть доволі дружні відносини з Павелком.

Відчуваю величезну гордість, коли бачу Романа Зозулю в футболці збірної України, відчуваю великий сором, коли бачу в такій самі футболці Євгена Селезньова. Збірна –це не тільки гроші, але і принципи. Мені дуже важко повірити, щоб гравець збірної Росії поїхав до Туреччини чи України.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.03.2016, 21:25
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть